Exposities

Exposities

Mariakerk te Cadzand

Op zaterdag, 29 juni start een bijzondere expositie in de prachtige Mariakerk in Cadzand. Atelier de Vloedlijn exposeert daar met twee andere kunstenaars, Lennard Hendrikse uit Westkapelle en Yvonne van der Pool uit Middelburg (NL). Tot zaterdag 19 juli is de kerk elke middag geopend en vrij toegankelijk van 14.00-17.00 uur.

Lennard is een jonge talentvolle kunstenaar die zich bezig houdt met schilderen, tekenen en knipkunst. In Cadzand zullen voornamelijk zijn olieverfschilderen en pentekeningen te zien zijn.

expo1 Afmeting: 120x80. Prijs op aanvraag.

Yvonne is een creatieve duizendpoot. Ze tekent, giet, ontwerpt kleding, maakt 3D kunstwerken in papier en textiel en beheerst de bijzondere discipline Steampunk Art. expo1 Prijs op aanvraag.

De Bank

Voor het laatst in “De Bank” Atelier De Vloedlijn exposeert zaterdagmiddag 21 oktober, en vervolgens woensdagmiddag 25 t/m zaterdagmiddag 28 oktober (2023) in Galerie Bank te Aagtekerke. Op 28 oktober om 17:00 uur stoppen we ermee. De vaste kunstenaars van De Bank nemen dan feestelijk afscheid van Aagtekerke met livemuziek en hapjes. In november wordt de galerie leeggemaakt en houdt dan helaas op te bestaan. Tot die tijd vind je dus in ieder geval onze mutsen, weefsels en schilderkunst op Burgemeester Bosselaarstraat 4 in Aagtekerke. Kom je ook?

Wintertentoonstelling

Onlangs is Atelier de Vloedlijn uitgenodigd ‘kunst aan de muur’ te exposeren in ‘Herberg de Griffioen’, alias het voormalig gemeentehuis, te Wolphaartsdijk. Dit karakteristieke pand is in gebruik als trouwlocatie! Ook is er een B&B in het pand gevestigd. Inmiddels hangen er enkele werken van ons, vanaf november 2023 tot het nieuwe jaar zullen dat er meer worden.

expo1 expo1

Nieuws Westerschelde Ferry

12,5 miljoen passagiers.

Op donderdag 7 september beleefden we bij de Westerschelde Ferry een bijzondere mijlpaal, we hadden namelijk de 12,5 miljoenste passagier aan boord. Om 15.18u stapte Anita uit Zoetermeer van boord en werd in Vlissingen opgewacht door Wiljan Vloet, in het bijzijn van de pers. Hij verraste haar met een uniek schilderijtje gemaakt door kunstenares Anne-Marie. expo1

Kunstroute Oostkapelle 2023 (II)· Orionstraat 34.

Zonder het te weten beleefden Marjan Blokland en Anne-Marie Vermazen op 27 en 28 mei voor de laatste keer een Kunstroute vanuit Charmehotel Buitenplaats Iepenoord Oostkapelle (voorheen Hotel GreenWhite) aan de Noordweg. In augustus (25 en 26), bij de tweede Oostkapelse Kunstroute, exposeren zij vanaf een andere locatie! Ze zijn dan te vinden op het adres Orionstraat 34. In hotel Iepenoord wordt in augustus niet geëxposeerd, ook niet door andere kunstenaars!

Wachtruimtes Westerschelde-Ferry en digitaal op het fietsvoetveer Vlissingen/Breskens

expo1 Producten van Atelier de Vloedlijn zijn te vinden in de wachtruimtes van het fietsvoetveer in Vlissingen en Breskens gedurende de maand juni 2023. Op verschillende beeldschermen draait een narrowcasting waar vrijwel alle kunstwerken te zien zijn die Atelier de Vloedlijn heeft gemaakt sinds de start in 2018.

Kunstroute Oostkapelle 2023

Op 26/27 mei zijn we te gast op Buitenplaats Iepenoord. Bezoekers zijn van harte welkom van 10.00 tot 17.30 uur.

Galerie Bank

Van woensdagmiddag 26 oktober t/m zaterdagmiddag 5 november 2022 is Atelier De Vloedlijn weer te gast in Galerie BANK te Aagtekerke. We laten daar nieuwe schilderijen en fraaie voorbeelden zien van Vloedlijn Design. De galerie is geopend elke middag, behalve op zondag, van 13:00-15:00 uur.

Galerie BANK Burgemeester Bosselaarstraat 4 Aagtekerke

Kunstroute 2022 Oostkapelle

De augustus kunstroute komt weer in zicht, en ook bij deze route zijn we als Atelier de Vloedlijn weer te gast in Ipenoord, Hotel/Restaurant Green/White.

Kom gezellig langs om te genieten van de zeeschilderijen en de Vloedlijn Design producten, op vrijdag 26 augustus en zaterdag 27 augustus, tussen 10 en 5 uur. expositie07

3 en 4 juni zijn we weer te gast bij Hotel Green/White. Huize Ipenoord. Weer nieuwe Vloedlijn producten en ook nieuw zijn handgemaakte kaarten. Facebook: Atelier de Vloedlijn

expositie08 De prachtige spiegel met handbeschilderde lijst staat te pronken op de schoorsteenmantel in Huize Ipenoord. Zo heeft alles weer een tijdelijk plekje. Kom kijken en geniet ervan.

Van harte welkom.

Galerie BANK te Aagtekerke

Van woensdag 29 september tot en met zaterdag 9 oktober 2021 gaan de deuren van Galerie BANK, Burgemeester Bosselaarstraat 4 te Aagtekerke, open voor Atelier De Vloedlijn.

expositie05

Bijna vloeibare zeegezichten en geweven strandherinneringen zijn dan gedurende 2 weken elke woensdag t/m zaterdag, ’s middags tussen 13:00-17:00 uur te bezoeken. Mocht je ons daarbij willen ontmoeten, stuur ons dan even een berichtje (zie Over ons in het menu), dan kunnen wij ervoor zorgen dat één van ons aanwezig is om je wat meer te vertellen.

Naast de galerie is een ruim parkeerterrein voor gasten van de BANK en van Hotel Kodde. Haltetaxi 953 stopt voor de deur.

Kunstroute Oostkapelle

Atelier De Vloedlijn doet mee aan de Kunstroute Oostkapelle!

De Kunstroute wordt gehouden op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus 2021. Atelier De Vloedlijn heeft voor die dagen een prachtige standplaats! Wij zijn te gast bij Hotel Green/White, Noordweg 43, 4356 EB Oostkapelle.

exposities05

Hotel Green/White is gevestigd in buitenplaats Ipenoord. Achter het huis is ruim parkeergelegenheid. Connexxion Buslijn 52 stopt voor de deur.

Kunst uit lockdown in Museum Veere.

expositie05

Museum Veere opent de online tentoonstelling Kunst in coronatijd. Op vrijdagavond 2 april is hierover een stukje te zien op Omroep Zeeland. Via de onderstaande link zijn de kunstwerken te zien! Je kunt de museumwinkel op afspraak bezoeken, vanuit daar zijn de kunstwerken te bewonderen, waaronder een zeker schilderij ‘Dor hout’… https://museumveere.nl/online-exposities/

Directeur Veronica Frenks van Museum Veere deed in januari een oproep aan kunstenaars om te laten zien wat ze in coronatijd gemaakt hadden. De expositie start in april 2021 en duurt een maand. Er wordt ook ruimte geboden aan dichters en acteurs. ‘Dor Hout’ is een schilderij dat een bepaalde hopeloosheid uitdrukt; gebrek aan een doel om voor te gaan tijdens een lockdown waarvan we de tijdsduur niet kennen.

Galerie Bank te Aagtekerke.

Hier hebben wij afgelopen jaar geexposeerd, een heel fijne expositieruimte. Ook de expositie van de galeriehouders is zeer de moeite waard. Hieronder een impressie.