Over ons

Over ons

Welkom bij Atelier De Vloedlijn!

Twee kunstenaars, twee disciplines: verf en textiel. Lijn en draad vinden elkaar en de ideeën bruisen tussen het zand en de gevonden schelpen.

Marjan Blokland en Anne-Marie Vermazen vinden elkaar in artistiek opzicht in hun liefde voor de zee. Voor de één een verre hunkering, voor de ander haast onder handbereik. Het zoute water golft in een eindeloze en inspirerende beweging voorbij. Het spiegelt, klotst, breekt en schuimt.

Atelier De Vloedlijn is de virtuele galerie waar wij ons werk tentoon stellen. Veel kijkplezier!

Anne-Marie Vermazen Marjan Blokland-Dekker
Anne-Marie Marjan
📧 orion34@zeelandnet.nl 📧 marjanblokland@gmail.com
📞 06-20984401 📞 06-30037158
Facebook: Atelier de Vloedlijn  

Anne-Marie Vermazen (1960) Sinds 2016 schilder van zeegezichten, duinen, strand en wolken. Maakt gebruik van acrylverf om op linnen, canvas, paneel en hout te schilderen. Leert al doende en is grotendeels autodidact. Ziet als grote uitdaging om ‘water zo nat mogelijk weer te geven’.

Marjan Blokland-Dekker (1961) zag als kind haar moeder al handwerken en leerde van haar de fijne kneepjes. Ze vindt het een uitdaging om van een zo alledaags materiaal als textiel iets geheel nieuws en anders te creëren. Marjan maakt kunstvoorwerpen en kledingaccessoires onder de naam: Vloedlijn Design.

Vloedlijnprodukten

Zo nu en dan maken Marjan en Anne-Marie met hulp van de zee een Vloedlijnproduct. Marjan gebruikt daarbij schoongemaakt touw of netten, die door de golven werden aangereikt. Anne-Marie raapt aangespoeld hout op, droogt en beschildert dat. Afhankelijk van de aard van het gevonden materiaal ontstaan verrassende kunstwerken. U vindt ze in onze virtuele galerie.

Werk in opdracht

Anne-Marie en Marjan maken ook kunstwerken in opdracht, in overleg met de opdrachtgever. Vooraf bespreken we graag met u de gewenste grootte, het materiaal. Bij Anne-Marie het te schilderen onderwerp en bij Marjan de gewenste kleuren. Ook wordt vooraf de prijs vastgesteld.

Interesse? Neem contact op. Onze contactgegevens vindt u boven aan deze pagina.