Vloedlijn Design

Vloedlijn Design

Voor de textielprodukten hebben we nu een eigen logo. Met het Vloedlijn Design-logo willen we meer herkenbaar zijn met de textielprodukten.

Met de Kunstroute in Oostkapelle inzicht, (maart 2024) is Marjan een sjaal aan het maken in groen met roestbruin. De aarde tinten uit het duin gebied. expo1

Nieuw is een hals-sieraad geïnspireerd op de Walcherse klederdracht. Te zien op onze expositie in de Bank. Op dit moment (Sept.2022) wordt er bij Vloedlijn Design gewerkt aan de sjaal ‘Uitwaaien’ in een mooie groen tint. Er ligt nog een ‘Strandwandeling’ muts te wachten. Onze expositie in Galerie De Bank komt eraan, daar komen ook weer nieuwe items. Dus volop aktiviteiten rond Vloedlijn Design.# Textielwerkplaats

In de werkplaats wordt gewerkt aan een nieuw model muts. Deze keer voor blauw gekozen. Hij staat ondertussen in de galerie en heet Strandwandelingmuts 2. Ook in andere kleuren te maken. Op naar muts 3.

expo1

Strandwandeling

Bij een opdracht voor de strandwandeling-muts is het altijd verrassend hoe een ontwerp in een andere kleur uitpakt. In de galerie staat het oorspronkelijke ontwerp in grijstinten. Voor veel breiwerk maak ik gebruik van de ADDI-rondbreimachine, vragen hier over? Vraag mij gerust om een les of demonstratie.

Een weefobject is best een groot werk en vaak kan ik er lekker aan werken maar soms….

Zilversmid Renate (van www.Renatesartsandcrafts.nl) heeft een nieuw design tot leven gebracht, een mini weefobject in zilveren frame zodat het als hanger gedragen kan worden.