In de schilderswerkplaats

In de schilderswerkplaats

Zomer 2023

expo1

Soms is het beschilderen van de randen het moeilijkste wat er is. Voor grote schilderijen is de werkplaats van Anne-Marie eigenlijk te klein. Zo kan ze niet tijdens haar werk ook nog de randen van een schilderij de goede kleur geven. Aangezien de schilderijen altijd worden afgeleverd zonder lijst, zit Anne-Marie als het schilderij klaar is, soms nog uren verf te mengen om de kleuren van de rand en de afbeelding op elkaar af te laten stemmen.

Zomer 2022

Nieuw uit de schildershoek: Beschilderde Sepia’s. Te koop tijdens de Kunstroute en bij onze expositie in Galerie De Bank. expo1

De zomer 2021 is weer voorbij

De zomer was een tijd van inspiratie en rust. Aan de waterkant vind je de mooiste Vloedlijnproducten gemaakt door de natuur.

Aan de achterkant van het virtuele Atelier De Vloedlijn vind je een afgesloten deur. Achter die deur is onze Werkplaats. Net als in een echte werkplaats vind je er apparatuur en halffabrikaten, maar dat is niet de reden dat de toegangsdeur meestal op slot zit… In de Werkplaats bewaren we ook onze toekomstdroom: een gezamenlijk kunstwerk van Marjan en Anne-Marie.

In dit stadium kunnen we je er nog niets over vertellen. Vooralsnog laten we in de Werkplaats daarom af en toe de voortgang zien van één van onze kunstwerken.

Golf

Anne-Marie is druk in haar atelier bezig om een nieuw werk, een prachtige golf klaar te maken, zodat hij mee kan naar de Expositie in De Bank te Aagtekerke.

expo1

Schuim

Het borrelt en bruist in de werkplaats. Bij Anne-Marie schuimt het zelfs. Ze maakt een prachtige schuimende zee water met….een tandenborstel.

expo1